Del 12 de novembre de 2017 al 21 de gener de 2018, la Rectoria Vella acollirà una exposició col·lectiva de diversos artistes del Baix Montseny en homenatge al poeta xilè Pablo Neruda. Glòria Auleda, Rob Dubois, Judit Gil, Marduix, Martí Pey, Carles Puche, Stefano Puddu i Núria Rossell són els artistes que ens mostraran les obres que han creat sota la inspiració de la figura d’un dels grans poetes del segle XX.

La inauguració canvia de data i serà diumenge 12 a les 12 del migdia
La inauguració de l’exposició prevista per dissabte 11 de novembre a les 7 del vespre es trasllada a diumenge 12 a les 12h, i inclourà diverses accions teatrals acompanyant les il·lustracions de Martí Pey sobre poemes de Pablo Neruda, a càrrec de Marduix Teatre.

Al voltant de l’exposició, s’han programat un parell d’activitats a la Rectoria Vella: el diumenge 26 de novembre, a les 6 de la tarda, es farà la presentació del documental Winnipeg (Paraules d’un exili), a càrrec de la realitzadora, Eulàlia Gomà; i el diumenge 17 de desembre, també a les 6 de la tarda, hi haurà una visita comentada de l’exposició amb lectura de poemes de Pablo Neruda a càrrec d’Albert Pons, amb la presència dels artistes participants a l’exposició, i explicacions sobre la vida del poeta.

L’exposició és oberta els dijous, divendres i dissabtes, de 5 a 8 del vespre, i els iumenges i festius, de 2/4 de 12 a 2/4 de 2 del migdia i de 5 a 8 del vespre. Els dies de Nadal i Cap d’Any, restarà tancada.

Comparteix...

Deixa un comentari

dos × tres =