La Diputació de Barcelona ha realitzat l’actualització cartogràfica topogràfica urbana digital 3D escala 1:1000 de diveros municipis de la demarcació, entre els quals hi ha Vallgorguina. També s’inclouen en aquest grup Castellgalí (Bages), Cubelles (Garraf) i Rubió (Anoia). L’actualització d’aquesta cartografia facilita els treballs de diagnosi, planificació i gestió municipal, així com la presa de decisions estratègiques pels ajuntaments.

Per a la realització d’aquests mapes, que han estat lliurats als seus respectius ajuntaments, s’han cartografiat 582 hectàrees del municipi de Castellgalí, 924 hectàrees de Cubelles, 587 hectàrees de Vallgorguina i 414 hectàrees de Rubió. La a cartografia recull les hectàrees de sòl urbà i urbanitzable de cada un dels municipis, així com les hectàrees de sòl no urbanitzable necessàries per a la planificació urbanística del seu àmbit territorial.

Els mapes estan realitzats a partir de les fotografies aèries que es cartografien amb tècniques fotogramètriques i treball de camp, estructurada en sis fitxers que comprenen l’altimetria, la planimetria, toponímia, vialer, polígons i model digital del terreny, realitzats d’acord amb les tècniques aprovades per la Comissió de coordinació cartogràfica de Catalunya.

El cost de realització d’aquests treballs, que ha assumit la Diputació de Barcelona, ha estat de 28.290 € per la cartografia de Castellgalí, 49.697 € per la de Cubelles, 31.621 € per la de Vallgorguina i 19.109 € per la de Rubió.

Foto. Diba

Comparteix...

Deixa un comentari

2 × un =