Un treballador de la construcció ha mort aquest dimecres 13 de juliol després de patir un accident laboral mentre construïa un mur en una escola situada al carrer Joaquim Costa, sense número de Llinars del Vallès, segons que han informat aquesta tarda els mossos d’esquadra de Granollers.

Quan els Mossos van rebre l’avís ràpidament tots els serveis d’emergència es van desplaçar per atendre’l i traslladar-lo a l’hospital de Sant Pau de Barcelona on va ingressar en estat greu. Hores després, a causa de les ferides sofertes, va morir. La víctima és un home de 46 anys i veí de Barcelona.  A l’accident es van desplaçar diverses dotacions de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la comissaria de Granollers,  ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) amb servei d’helicòpter que va traslladar el ferit a l’hospital,  dotacions dels Bombers de la Generalitat i també de la policia local de la població.

Els mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Granollers i del Departament d’Empresa i Ocupació, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

 

Comparteix...

1 comentari

  1. Per què no es diu a la notícia que l’escolà en qüestió és el Ginebró? És per desig de l’escola per algun motiu especial?

Deixa un comentari

un + 20 =