El sènior femení del CH Palautordera va arribar al partit decisiu d’ahir diumenge molt ben posicionat per aconseguir l’ascens a Divisió Plata a València. Després d’haver guanyat amb solvència els dos primers partits de la fase d’ascens (33-20 davant l’Urduliz i 27-13 amb el Puchi Eivissa) en tenia prou amb empatar amb el Levante Marni -amfitrió de la fase-, però el resultat va ser de 22-20 a favor de l’equip valencià i, per tant, les palauenques esa van quedar sense el premi que han merescut per la bona temporada que han fet.

Després d’un inici força igualat però amb el Levante Marni manant al marcador a la mitja part amb un 12-10 favorable a les valencianes. A la segona part l’equip valencià seguia tenint el marcador favorable i amb més diferència 22-18 quan faltaven vuit minuts per acabar el partit que el Palau només va poder reduir en dos gols per deixar el marcador final de 22-20.

Decepció a l’equip de Santa Maria de Palautordera que tenen el convernciment que mereixien molt més. Quico Pons, president de l’entitat palauenca, va ser clar al final del partit carregant contra les àrbitres “han estat molt casolanes, una vergonya”. La temporada vinent el CH palautordera femení tornarà a jugar a la Lliga Catalana, competició que enguany ha guanyat amb solvència dues jornades abans d’acabar.