El duatleta sub-23 del Club Triatló Baix Montseny, Arnau Pagès, està demostrant que aquesta és la seva millor temporada ja que aquest diumenge va tornar a pujar al podi del duatló de carretera celebrat a Igualada. En la desena edició ha estat tercer de la seva categoria, un lloc al qual hi està abonat aquesta temporada, i 15è de la general absoluta amb un temps de 00:58:39. També hi van participar altres dos duatletes del club baixmontsenyenc, Oriol Mayneris i Javi Martínez.

La prova, que era classificatòria pel Campionat Nacional de Catalunya, també va tenir protagonisme baixmontsenyenc ja que el palauenc Fernando López de Sagredo amb el Club Cidade de Lugo Fluvial, també de categoria Sub-23 va ser tercer absolut de la general amb un temps de 00:55:12.

Els dos duatletes del baix Montseny s’han classificat pel Campionat de Catalunya d’Elit que se celebrarà a Rubí el proper 28 de febrer.

12716437_1034513483258350_3226014062876154453_oOriol Mayneris, Arnau Pagès i Javi Martínez a Igualada.

lópez de SagredoFernando López de Sagredo tercer absolut a Igualada

Un altre punt d’atenció del Club Triatló Baix Montseny es trobava a Castellcir on es celebrava la tercera edició del duatló d’aquest municipi a l’àrea esportiva de la Quintana i la primera com a comarca del Moianès. A més de ser la prova que tancava la temporada de muntanya era el campionat de Catalunya. En categoria sub-23 hi va participar Genís Purtí que va perdre totes les opcions de revalidar el podi aconseguit l’any passat com a subcampió júnior, per culpa d’una inoportuna punxada de la roda quan anava en tercera posició a 4,5 quilòmetres pel final del tram de BTT.

I l’activitat del CTBM també va tenir protagonisme a Blanes amb Quim Viura que va participar en el duatló popular de Blanes.

genís castellcirGenís Purtí a Castellcir.