La imatge que es va viure el cap de setmana passat a Santa Fe del Montseny al Parc Natural del Montseny amb una concentració de més d’un centenar de motos d’alta cilindrada encara porta cua i per això veïns i veïnes de diferents municipis del parc han convocat una concentració a la rotonda de Sant Esteve de Palautordera per protestar per aquesta situació ja que temen que aquest cap de setmana, el primer des de la unificació de totes les regions sanitàries de la demarcació de Barcelona, pot ser encara pitjor. La concentració també és per exigir la regularització i control del que passa al Montseny. “No hi falteu, porteu els vostres materials per reivindicar-ho, diu la convocatòria”.

Ja la setmana passada alguns veïns van fer les primeres accions de protesta amb pancartes a l’entrada de la Costa del Montseny. El brogit de les motos i la velocitat eren algunes de les queixes “No volem despertar-nos amb soroll de motos a tota castanya”, deia una de les pancartes o “El Montseny no és Montmeló”, un altre dels eslògans.

En aquesta línia, els Mossos d’Esquadra i els Agents Rurals durant tot aquest cap de setmana també tenen previst muntar un dispositiu de control amb diversos objectius. Per una banda assegurar que s’està complint amb el desconfinament i per altra banda controlar la velocitat amb radars a diferents punts del Parc Natural del Montseny i evitar conduccions temeràries. A més, es controlaran pistes forestals.

Comparteix...

Deixa un comentari

3 + dos =