Compartir les afectacions del temporal Gloria, valorar-les i coordinar una actuació conjunta ha estat l’objectiu de la trobada que han fet aquest matí a Sant Celoni els alcaldes, alcaldesses i representants dels ajuntaments de Breda, Campins, Fogars de Montclús, Gualba, Llinars del Vallès, Montseny, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.

Després d’aquesta trobada, s’han desplaçat a Fogars de la Selva on s’han reunit amb la resta de pobles de la conca de la Tordera, tots ells molt afectats pel pas del temporal. Durant la trobada s’ha exposat la necessitat d’una coordinació entre els municipis a l’hora de planificar les intervencions que com s’ha vist condicionen tot el territori. 

A Sant Celoni, l’ajuntament ha fet una primera valoració dels danys ocasionats pels aiguats que xifra en 2 milions d’euros. A hores d’ara se segueix treballant i atenent desperfectes a diferents punts del municipi.

A Arbúcies, tot i que avui no ha estat present a la reunió però que també forma part de la Comunitat de Municipis del Baix Montseny ha quantificat els danys en 500.000 euros.

Comparteix...

Deixa un comentari

5 × un =