El cantant i compositor Jules -l’actual nom artístic de Juli Farfán- actuarà el proper diumenge 24 de març a les set del vespre al Mystika Lounge Bar de Sant Celoni on presentarà Polígons (Petits Miracles, 2018), un disc d’indie-pop gravat a Artic Wave Studio de Barcelona. El treball, el tercer de la seva carrera artística, està integrat per tretze temes que coquetegen també amb el folk i el rock.

Les lletres, plenes de metàfores i dobles sentits, parlen de temes habituals en el seu repertori, com les relacions humanes, el tòpic “locus amoenus” que destaca la importància que adquireixen els llocs a les nostres vides, i la llum. A més,s’hi sumen temàtiques noves com la paternitat i el pas del temps.

Amb Polígons, Jules tanca una trilogia d’àlbums iniciada amb S’ha de reiniciar (Right Here Right Now, 2013), un disc intimista i poètic, seguida per Vers la llum (Petits Miracles / Música Global, 2015), més contundent i eclèctic.

En aquesta ocasió vindrà acompanyat pel pianista Fedor Veselov, l’instrument sorpresa del seu darrer treball, que s’uneix a la guitarra acústica tocada pel propi Jules.

 

Entrada lliure format taquilla inversa

 

Comparteix...

Deixa un comentari

quatre × 2 =