El passat dissabte 19 de desembre es va celebrar la VII edició del duatló de muntanya d’Òdena, un petit poble de la comarca de l’Anoia, molt a prop d’Igualada. Aquesta cursa ha comptat amb la participació de tres corredors del Club Triatló Baix Montseny (TBM); Oriol Mayneris, Genís Purtí i Arnau Pagès. La prova constava d’un tram inicial de 5km de cursa a peu molt variat pel que fa al tipus de recorregut; un segon tram de 20km de btt que constava de dues voltes a un circuit completament trencacames, i finalment un segon tram a peu de 2,5 km molt similar al primer per finalitzar la prova.

Per a aquest duatló hi havia 166 inscrits, dels quals van acabar-lo 152. Pel que fa als resultats dels tres triatletes celonins, Oriol Mayneris va acabar classificat 11è absolut masculí i 79 de la classificació total amb un temps de 1h 49min 46segons; En categoria sub 23 Arnau Pagès López va entrar 3r i 35è de la general amb un temps de 1h 38 min i 11seg. L’altre corredor d’aquesta mateixa categoria, Genís Purtí va acabar 8è i 62è del total amb un temps de 1h 46min 35seg; l’altre júnior del club celoní,

Finalment, en la classificació per equips cal remarcar que el TBM ha acabat classificat el 8è dels 14 equips que han pres part de la prova.

arnau, genís oriolArnau López, Genís Purtí i Oriol Mayneris. Fotos: Susana Sánchez