Passos endavant cap al futur Museu Europeu del Bosc de Sant Celoni. Dijous 8 d’octubre, s’han plantat una quarantena de plançons fills d’arbres monumentals, singulars i d’interès de Catalunya i els més rellevants a nivell estatal i internacional, com el roure de Gernika o el pi de les tres branques, als terrenys a l’entorn del futur Museu Europeu del Bosc de Sant Celoni. Aquests arbres provenen del viver que l’Ajuntament de Sant Celoni manté a Sant Llorenç de Vilardell fruit d’un banc de llavors d’arbres monumentals recopilades pel Dr. Martí Boada.

La plantació l’han fet voluntaris de l’empresa de missatgeria ameriana UPS, de l’ONG Earth Day Network i membres de l’equip tècnic del grup musical U2 que estan de gira per Barcelona. Aquesta acció voluntària l’ha coordinat l’Institut Jane Goodall. Recordem que el passat mes de juliol, la prestigiosa primatòloga, etnòloga i antropòloga britànica Jane Goodall va signar un document de suport al Museu Europeu del Bosc i es va comprometre a col·laborar-hi per tirar endavant el projecte.

L’alcalde Francesc Deulofeu i la regidora de Promoció Econòmica i Comunicació, Laura Costa, van rebre ahir la cinquantena de voluntaris a la Rectoria Vella des d’on es van desplaçar caminant als terrenys on es va fer la plantació, un espai de 8 mil metres quadrats que forma part de l’àrea exterior del museu.

Comparteix...

Deixa un comentari

3 × 1 =