Amb la presència de més de 70 establiments comercials i de serveis del Baix Montseny ahir es va presentar la iniciativa BaixMontseny.cat, una plataforma MarketPlace sorgida de la cooperació de diversos establiments del Baix Montseny com a resposta a la crisi econòmica provocada per la Covid-19. Aquesta iniciativa, que compta amb el suport de tots els ajuntaments del Baix Montseny, vol ser una  plataforma de venda en línia per a comerços i serveis dels municipis del territori.

Es tracta d’un portal web del tipus marketplace per tal que els veïns de la zona puguin trobar en un únic lloc els productes i serveis del seu poble i voltants i que puguin comprar còmodament i amb un servei de repartiment unificat tot allò que necessiten mentre donen suport al comerç local. La plataforma compta també amb una zona d’agenda cultural i esdeveniments per tal que les associacions, entitats, artistes i artesans de la comarca puguin penjar els seus actes i accedir al màxim públic potencial de l’àrea d’influència al que s´adreça.

Les funcionalitats, model de negoci, sistemes de recollida i repartiment de productes, han estat definits per un grup de comerciants en el marc del Grup de Treball Nous Canals de Venda impulsat des de l’Ajuntament de Sant Celoni en el marc del Pla de Reactivació Econòmica i Social de Sant Celoni. La plataforma està oberta a adaptacions, modificacions i noves funcionalitats que s’identifiquin per part dels establiments participants.

Al llarg del que queda de mes de juliol es faran presentacions a d’altres municipis del Baix Montseny i es preveu que entri en funcionament en la seva versió beta a principis de setembre.

Comparteix...

Deixa un comentari

5 + onze =