Després d’un estiu  on  el  turisme d’interior ha salvat part  de  la  temporada  al  Montseny, l’Associació d’Empresaris Turístics del Montseny va organitzar el passat dissabte, una jornada participativa, amb la finalitat de netejar alguns boscos de ribera del Montseny, que han sofert una gran freqüentació durant aquests mesos de calor.

Aquesta jornada va tenir lloc el dissabte 3 d’octubre i es va fer, simultàniament, a diversos espais del Montseny: al curs alt de La  Tordera, a  la Riera de Vallcàrquera i a la Riera  Major. L’acte va comptar amb el suport d’empreses d’educació ambiental del territori que van coordinar l’acció (AdemcItineraris Montseny, Aprèn Serveis Ambientals i Viladrau Educació) així com amb el suportde les Diputacions de Barcelona i Girona.

L’acció ha comptat amb la participació d’una quarantena de  persones que han recollit, en total, uns 60 quilos de deixalles. La  participació es va  limitar a un  grup de persones, segons normativa vigent de la Covid-19 i  els participants van poder gaudir d’un esmorzar, gentilesa de l’Associació d’Empresaris Turístics del Montseny i del material necessari per a la neteja. Des de l’associació es preveu continuar organitzant matinals  com  aquestes, que  ajuden a mantenir l’entorn després de l’afluència massiva de visitants,en determinades èpoques de l’an

Comparteix...

Deixa un comentari

5 × un =