La selecció catalana sub 16 masculina, amb la participació de l’atleta del CA Sant Celoni, Jan Jubany, ha aconseguit aquest cap de setmana a Pamplona el primer lloc en el Campionat d’Espanya de federacions de la categoria.

L’atleta celoní va quedar en segona posició en la prova de llançament de javelina amb una marca de 48.79 metres, cosa que va aportar 16 punts per a la Federació Catalana i va ajudar a aconseguir la victòria final de la selecció catalana.

Jan Jubany ha estat seleccionat per la Federació catalana sent campió de Catalunya i subcampió d’Espanya en aquesta prova de javelina.

La temporada passada, a Conca, Catalunya va acabar en segona posició en categoria femenina i en tercera en categoria masculina, aconseguint pujar al podi en ambdues proves. Com és habitual en aquestes competicions, la selecció arriba amb una convocatòria molt potent de diversos medallistes en els darrers campionats estatals.