Aquest dimecres, l’alcalde Eduard Vallhonesta, i el regidor d’Educació, Albert Planas, s’han entrevistat amb el director general de Centres Públics, Jean-Marc Segarra i Mauri, i el director de Serveis Territorials de Maresme – Vallès Oriental, Simó Lòpez Xirau, per parlar de la construcció de l’edifici de l’ESO de l’IE Pallerola.

Els representants del Departament d’Educació han confirmat que l’edifici d’ESO de l’IE Pallerola és la tercera obra prevista en la programació d’obres dels Serveis Territorials de Maresme – Vallès Oriental i que estan a l’espera que s’aprovi el Pla d’Encàrrec d’Actuacions (PEA) per saber quines obres podran assumir pressupostàriament.

En cas que l’obra de l’edifici de l’ESO de l’IE Pallerola no es pugui assumir amb el PEA 2023, s’ha acordat una via alternativa per tirar endavant l’obra el més aviat possible.

L’Ajuntament i el Departament d’Educació s’han emplaçat a una segona reunió el dia 23 de novembre amb l’objectiu de traslladar informació del PEA i, si és el cas, consolidar la via alternativa de construcció de l’edifici.

Comparteix...

Deixa un comentari

13 − 5 =