Aquest divendres vinent 3 de novembre a les sis de la tarda, la Sala Gran del Teatre Ateneu de Sant Celoni acollirà l’acte central on s’espera la presència del president de Creu Roja Catalunya i vicepresident tercer de Creu Roja Espanyola, Josep Quitet, així com els responsables de Creu Roja Sant Celoni i Baix Montseny amb el seu president Jordi Garcia que recentment ha estat nomenat membre del comitè provincial, els alcaldes i alcaldesses del Baix Montseny i també els socis i sòcies de la institució, als se’ls homenatjarà, juntament amb els voluntaris i voluntàries.

És per això que es fa una crida a tothom qui hi vulgui assistir a emplenar el formulari d’assistència. Actualment, Creu Roja Sant Celoni i Baix Montseny disposa d’una xifra aproximada de 1.900 socis i sòcies i més de 200 voluntaris.

D’altra banda, una cinquantena de persones van ser presents aquest darrer dissabte a la inauguració de l’exposició 45 anys Sant Celoni i Baix Montseny que fa un repàs als fets més importants de la presència de la institució a la comarca natural. Creu Roja va estar representada per la presidenta de Creu Roja provincial de Barcelona, Lídia Lanuza i el president de l’Assemblea de Creu Roja Sant Celoni i Baix Montseny, Jordi Garcia

Comparteix...

Deixa un comentari

1 × dos =