El Teatre Ateneu serà l’escenari de la presentació al públic de les Músiques del Ball de Gitanes de Sant Celoni, una recopilació d’uns 30 minuts de les peces que s’han ballat al popular esdeveniment dansaire al llarg de la seva història. L’origen d’aquestes músiques és divers: algunes són d’origen popular i se’n desconeix l’autor, i d’altres han estat compostes per músics de la Vila, com ara Marcel Casellas, Josep Maria Aparicio, Albert Peix i, sobretot, Josep Ferrer, autor de la majoria de les partitures.

Ara teniu l’ocasió d’escoltar el Galop, l’Entrada de Ball, la Jota o la famosa Polca, entre moltes altres peces del Ball de Gitanes en format concert, en la interpretació de l’orquestra titular de la ballada, la Principal del Ferro. Aquesta orquestra és la que ha organitzat l’acte i ha dut a terme l’enregistrament del material que es presenta, i que tothom que ho vulgui podrà adquirir a la mateixa sala de concert o a l’Oficina de Turisme (pl. de la Vila, 24) en format llapis de memòria a un preu de 6 €.

Us esperem dissabte a les 13 h a la Sala Gran del Teatre Ateneu. No deixem passar l’ocasió de cridar, també aquest any: Ferro!

Cal inscripció prèvia, a aquest enllaç.

músiques del Ball de Gitanes, Foto: Aj Sant Celoni

Comparteix...

Deixa un comentari

dinou + dotze =