La consellera de Drets Socials de la Generalitat de Catalaunya, Violant Cervera, ha visitat aquest dijous diversos puntsa del Vallès Oriental per tractar diverses qüestions de la seva conselleria amb alcaldes vallesans i del Baix Montseny i entitats de caire social.

La jornada va començar a Les Franqueses del Vallès per reunir-se amb l’alcalde Francesc Colomé on va tenir l’oportunitat de conèixer el projecte i els terrenys on se situarà la nova residència de gent gran en aquest municipi. La consellera també es va reunir amb persones vinculades al sector social de la comarca per compartir inquietuds i projectes.

Tanmateix, Violant Cervera, es va desplaçar a Sant Celoni on va ser rebuda a l’Ajuntament per l’alcalde Raül Garcia i regidors del consistori. Al municipi baixmontsenyenc també es va reunir amb representants d’entitats socials per compartir problemàtiques actuals i inquetuds de Sant Celoni, així com algunes línies de treball del Departament.

En aquest sentit, es va parlar de poder donar resposta a la creixent necessitat d’atenció a persones grans i dependents a partir de més places concertades de centre de dia, places residencials i altres tipus de serveis, entre d’altres. Així mateix es va informar de l’increment de recursos del Departament per l’atenció domiciliària i les properes convocatòries de fons europeus per rehabilitació d’habitatges i eficiència energètica.

La consellera es va comprometre a seguir compartint amb l’Ajuntament de Sant Celoni les línies de treball tractades. La jornada de treball es va acabar amb un dinar que va compartir amb els alcaldes i representants locals de la comarca i de la vegueria.

Comparteix...

Deixa un comentari

cinc × 4 =