Sant Celoni, de moment, no tindrà el sistema de recollida de residus porta a porta. Així ho ha confirmat l’alcalde Joan Castaño que considera que tot i ser una aposta de futur “aplicar-lo ara és molt complex”. Per això en els propers mesos l’equip de goven municipal té previst de presentar la proposta per al nou contracte de recollida d’escombraries que serà seguint el sistema actual de contenidors però amb algunes variacions.

La CUP no hi està d’acord perquè és de l’opinió que els resultats són nefastos i l’únic viable és el porta a porta “tasnt pel que demana Europa com la nostra consciència”. Amb tot, veu positiu que doa anys després  l’equip de govern s’hagi decidit per un model perquè d’aquesta manera “s’acaba el joc de la puta (PSC-PSOE) i la Ramoneta (CiU) i la seva poca valentia  per tirar endavant un canvi de model”.

En la mateixa sessió plenària es va aprovar el nou contracte de la neteja viària amb els vots a favor de PSC, CiU i CUP i el contrari d’ICV.

El nou contracte preveu més freqüència de neteja diària, millor servei a més indrets del poble i tendència a incorporar criteris de sostenibilitat amb maquinària més eficaç i menys sorollosa. A més, el servei també amplia la neteja als polígons industrials, diumenges i festius, neteja de pintades, cartelleria i actes festius. També hi haurà presència a la zona dels locals socials de les urbanitzacions Boscos del Montnegre i Royal Park.

Comparteix...

Deixa un comentari

3 × 1 =