Arriba el 2n Mercat Musical de Sant Celoni impulsat per L’Arpegi. Tindrà lloc aquest dissabte 1 d’octubre a la pista Sant Ponç on s’hi aplegaran actes oberts i gratuïs amb parades musicals, tallers concerts i Foodtrucks a partir de les 10 del matí. Durant tot el dia es podrà gaudir de tallers de dansa amb l’Escola Contrajazz, de tablets i música electrònica amb Eunes Academy, un amb taller de batucada amb gots i també un concert infantil amb Dr. Fever i el seu espectacle “OUh Yeah” i un vermut musical amb el PD Label.

La tarda s’ha reservat per als concerts que obrirar a les sis de la tarda Les Salvatges, un trio barceloní que desplega un singular Punk Rock Folk. Una hora més tard serà el torn de Katta Lana, una cantant i compositora de Re4ggaeton Rap Rop RnB vinguda des de Berlín.

A les vuit del vespre qui pujarà a l’escenari serà Alison Darwin, Intens Rock Grunge amb un potent directe i una carismàtica veu. Tancarà el 2n Mercat Musical de Sant Celoni, a partir de les nou del vespre, Les Zebrass, marching band amb molt groove i un repertori d’estil de m,úsica afroamericana.

I també, com a incorporació de darrera hora, una cercavila amb la Big Band de l’Escola Municipal de Música i Teatre de Sant Celoni.

Comparteix...

Deixa un comentari

4 × 1 =