Aquest diumenge 22 d’octubre a Sant Celoni s’ha celebrat la I Caminada contra el càncer de caràcter solidari a benefici de l’Associació AECC-Catalunya que ha organitzat l’Associació de Dones Les Juntes de Sant Celoni i la Batllòria – Baix Montseny. Les impulsores de la inicativa han expressat que la primera intenció era promoure a través d’una cursa un al·legat per combatre aquesta greu malaltia “solidaritzar-nos en la causa no només de manera simbòlica sinó també econòmica”.

Recorden que són una associació de recent creació i ho han organitzat amb tota la il·lusió possible i han aplegat 137 participants amb una recaptació de 685 euros. Una reacció ciutadana que no s’esperaven “perquè han trencat totes les nostres previsions”. A la caminada i van participar 127 persones, la resta de col·laboracions econòmiques provenen d’altres vies.


L’Associació de Dones Les Juntes de Sant Celoni i la Batllòria -Baix Montseny es va crear oficialment al juliol del 2023 amb l’objectiu de promoure un empoderament femení, com un element essencial per a poder construir una societat igualitària, amb la voluntat de participar de forma activa en la vida social del poble i la comarca del Baix Montseny, i que tanmateix es consideren lliures, emprenedores i nacionalistes. 

D’altra banda, la seva finalitat és dur a terme diferents activitats de caràcter cultural i solidari, amb una clara vocació de difondre i promoure actes que representin les seves inquietuds envers les dones. “És la primera caminada que organitzem i ha estat un èxit, que ens esperona per fer-ho millor”.

Comparteix...

Deixa un comentari

9 − sis =