Com cada any, el primer cap de setmana de desembre, Llinars ha celebrat la Fira dels Torrons, enguany la XXII edició. I per segon any consecutiu s’ha celebrat a la Carpa del carrer Frederic Marés, on també va tenir lloc el II Tast a la Carpa, que des de l’any passat es va integrar a la Fira aportant propostes dolces i salades, a través de la incorporació d’establiments que oferien als visitants plats pensats per al Nadal així com sessions de show cooking, maridatges, etc, combinat amb els espectacles i activitats diverses per a totes les edats. 

Per acabar de completar la proposta, i girant sempre entorn la gastronomia, es va realitzar el 2n Concurs de cuina de la Fira dels Torrons, coordinat pel Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental, en el que van participar alumnes de cursos PFI de Cuina i Serveis a la Restauració de la comarca, de Granollers i de Lliça d’Amunt, sent guanyadors aquests últims.

En aquesta edició la premissa ha estat “La cuina amb productes de temporada i de proximitat: primers plats”. A més, seguint la tònica de la Fira, van ser plats pensants per a les festes de Nadal.

Com ja és habitual, la Fira dels Torrons és una acte molt esperat a Llinars del Vallès quan s’acosten les dates nadalenques i any rere any gaudeix d’un gran nombre d’assistents tant de Llinars com de pobles del voltant.

Show cooking a la Fira de Torrons de Llinars del Vallès. Foto: AJ Llinars Vallès

Ambient a la Fira de Torrons de Llinars del Vallès. Foto: AJ Llinars Vallès

 

Comparteix...

Deixa un comentari

10 + 5 =