La I Setmana Bosc i Societat tindrà lloc del 26 de setembre al 4 d’octubre a Sant Celoni i estarà composta per més de 25 activitats molt diverses. Aquesta serà una setmana temàtica dedicada a l’aproximació al món forestal a través d’una àmplia oferta d’activitats culturals, divulgatives i tècniques, pensades per el coneixement i la divulgació de la diversitat de boscos i paisatges del nostre entorn.

Durant aquesta setmana diverses personalitats de diversos sectors seran a Sant Celoni per participar en les diferents activitats que han estat presentades aquest dimecres al vespre a la sala de plens de l’Ajuntament. En aquest sentit, Joaquim Deulofeu, president del Cercle Econòmic i Social, entitat impulsora de la Setmana Bosc i Societat, ha destacat la implicació dels comerços en l’objectiu de fer veure el retorn que té el bosc com a motor econòmic i divulgatiu. De la mateixa manera que l’alcalde de sant Celoni, Francesc Deulofeu, ha posat en valor  la implicació de les entitats del municipi i l’ocasió que representa en l’aspecte de sensibilització del món forestal a través d’aquest gran projecte de futur del Museu Europeu del Bosc.

Cal destacar també la implicació de Martí Boada que explica que la idea és tornar al principi d’estima del territori -Montseny i Montnegre- a través del coneixement. D’alguna manera, diu, a través de diversos camins com la ciència, la música, la poesia o l’art, entre d’altres, la gent del baix Montseny ha de tornar-se a connectar al món bosquerol.

Totes les activitats

Comparteix...

Deixa un comentari

1 + 10 =