“Ni m’ho esperava, ni m’ho mereixo. Per mi fer de voluntari és una passió”, aquestes han estat les primeres paraules que ha dit Miguel Vega després de rebre el Guardó Indaleci a la Implicació Social 2023, corresponent a la catorzena edició des de la seva implantació l’any 2010. La gala del lliurament ha tingut lloc aquest diumenge 22 d’octubre a la Sala Gran del Teatre Ateneu.

Un guardó que impulsa l’Associació Neurològica Baix Montseny, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Celoni i el patrocini d’LT Serveis, amb l’objectiu de reconèixer la feina del voluntariat social. Els guanyadors de cada any els consensuen totes les entitats socials de Sant Celoni: Caritas, Donants de Sang, Catalunya Contra el Càncer, Creu Roja, Afadis i l’Associació Neurològica Baix Montseny.

Per Miguel Vega ser voluntari és donar, però el més gratificant és rebre “tothom hauria de fer de voluntari alguna vegada”. Moment que va aprofitar per recordar que a l’Associació Neurològica Baix Montseny hi calen voluntaris.

El guardonat col·labora de manera desinteressada amb diverses entitats socials: Els petits valents, Estimem la terra, Associació de Veïns Mare de Déu del Puig, Colla de Geganters de Sant Celoni, Associació Neurològica Baix Montseny, Creu Roja Sant Celoni i Baix Montseny i Donants de Sang. “Un agraïment a tots els voluntaris  de les entitats on participo, per acompanyar-me i per fer-me sentir més persona”, ha remarcat Miguel Vega. 

El Guardó Indaleci a la Implicació Social destina els beneficis a l’Associació Neurològica Baix Montseny, que és la impulsora de l’acte i d’altres entitats socials i solidàries de la comarca baixmontsenyenca.

Tots els Guardó Indaleci

Fins ara, els guardons s’han concedit a Montserrat Olivé (2010), Ricard Ribalta (2011), Anna Sanmigel (2012), Andreu Arenas (2013), el matrimoni Saula Jubany (2014), Sílvia Moya (2015), Delegació de Catalunya Contra el Càncer (2016) i Maria Dolors Blanché (2017), Maria Costa Vilatimo i Maria Gesa Ubiergo (2018), Grup de Suport Educatius de Caritas Sant Celoni (2019), Tots els sanitaris de Sant Celoni (2020) i Caps i Quel·les de l’Agrupament Escolta, Guia Erol de Sant Celoni (2021), el geganter Jordi Deumal (2022) i Miguel Vega (2023).

Comparteix...

Deixa un comentari

8 + un =