L’activista social de Sant Celoni Purificación Martín Campos, coneguda per tothom per la Puri, ha mort aquest dissabte 8 de febrer de 2020. Se l’ha reconegut sempre per la defensa dels drets socials, primer en la seva lluita per acinseguir millores de tot tipus per a les urbanitzacions del Montnegre on ells residia. Més tard va ser una membre activa de la PAH del Baix Montseny des dels seus inicis participant en diferents manifestacions i accions de protesta en entitats bancàries pèr evitar desnonaments.

L’any 2015 va fer el salt a la política local ocupant el quart lloc a la llista de la CUP de Sant Celoni i La Batllòria aconseguint entrar com a regidora a l’Ajuntament de Sant Celoni. En el ple del 26 de maig de 2017 va presentar la seva renúncia “per raons estrictament personals”, tal com va explicar la cap de llista de la candidatura Mariona Pascual en absència de Puri Martín a la sessió plenària.

Puri Martín, la vuitena de la cua, en una acció reivindicativa de la PAH. Foto: Arxiu La Vila

En aquella sessió va rebre l’agraïment per part del seu grup municipal per “tot l’esforç dedicat a la CUP al llarg d’aquests dos anys com a regidora i per tants d’altres tornarien a trobar en els diferents espais socials i polítics de Sant Celoni i la Batllòria. També va tenir el reconeixement per part dels altres grups polítics representats en el ple, en aquell moment CiU, PSC, CUP, ERC i ICV-EUiA.

Mitjançant les xarxes s’han publicat diversos missatges de condol com el de la CUP de Sant Celoni

També l’exregidor de la CUP, Dani Corpas, ha piulat

Comparteix...

Deixa un comentari

un × 4 =