Aquest divendres 28 de gener s’estrena a Netflix la sèrie “Feria: La luz más oscura” de Filmax creada per Agustín Martínez i Carlos Montero, que segueix les passes d’Eva (Ana Tomeno) i Sofia (Carla Campra), dues adolescents que hauran d’enfrontar-se a un crim horrible comès pels seus pares (Marta Nieto i Ernest Villegas), els quals abans de desaparèixer, han deixat 23 víctimes. Les dues germanes hauran d’aprendre a sobreviure soles en un poble que les odia i a més amaga un univers fantàstic. Isak Férriz, és un altre dels actors destacats.

La sèrie de vuit capítols aspira a convertir-se el nou fenòmen de la plataforma, en aquest cas amb un marcat accent andalús gairebé tan protagonista com el poble fictici on passen els fets. Ho té tot: una secta, un suicidi col·lectiu, màgia i nuesa. També el poder de la religió i el fanatisme.

La sèrie tanmateix està relacionada amb Sant celoni ja que el Centre Comercial Altrium els va llogar un local durant dos dies els mesos de novembre i desembre de l’any 2020 on es maquillaven i vestien els actors i les actrius i feien el catering. A la carretera d’Olzinelles s’hi han enregistrat escenes dels dos primers episodis.

 

 

 

Comparteix...

Deixa un comentari

deu − 6 =