L’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera ha posat en marxa una prova pilot aquest mes de juliol col·locant contenidors de menor capacitat per la recollida de paper i vidre en els carrers més cèntrics del municipi, els quals es buidaran aprofitant la ruta de recollida del cartró comercial porta a porta dels dijous.

La finalitat que es busca des de l’Àrea de Medi Ambient del consistori palauenc és per una banda banda facilitar la recollida en aquests punts ja que es tracta de carrers estrets en els quals el camió de recollida hi circula amb dificultat i al mateix temps evitar la problemàtica del cablejat que també porta problemes per l’aixecament dels contenidors a l’hora de buidar-los.

Per altra banda l’objectiu és dotar el nombre màxim de punts d’aportació d’escombraries amb contenidors de recollida selectiva de totes les fraccions, per així facilitar el reciclatge. La recollida de les fraccions es porta terme mitjançant el Consorci de Residus del Vallès Oriental mitjançant contenidors de gran capacitat que es buiden amb camions de recollida amb ganxo superior.

Amb aquest servei també es recollirà el cartró generat al mercat dels dissabtes, que disposarà de contenidors específics per als paradistes.

Comparteix...

Deixa un comentari

4 × 4 =