Aquest diumenge 1 de març a les 12 del migdia al Teatre Ateneu de Sant Celoni es representarà l’espectacle Plash Tik Boom Superheroïnes contra el plàstic!, un espectacle de teatre familiar que parla sobre l’emergència climàtica i exposa de manera divertida algunes de les eines i “superpoders” que tenim a les nostres mans per contrarestar el canvi climàtic i ajudar a millorar la salut del nostre planeta. Ivette  Novell Sabé (de Sant Celoni), Montse Penas López i Laura Bernis Aznar, intèrprets i direcció.

SINOPSI

“La Climatempus és una ex-superheroïna que fa anys que es va retirar perquè va deixar de creure en la humanitat. Però un dia apareix a la seva porta la Paula, una recent graduada a l’acadèmia MIMA de Superheroïnes i Superherois que ha triat la Climatempus, la seva ídol, per fer les pràctiques. Aconseguirà la Paula transmetre-li de nou l’entusiasme a la Climatempus perquè li ensenyi tots els seus superpoders? Enmig de tot això, la Terra, farta que li llencem tanta porqueria s’ha rebel·lat i comença a tornar-nos tot el que li hem llençat fins ara. Podran entre les dues aturar la catàstrofe?” 

Les Mima Teatre estem molt preocupades pel que li estem fent al nostre planeta i en el moment de pensar el tema de la nova obra ho vam tenir clar: EMERGÈNCIA CLIMÀTICA! Si amb aquesta obra podem ajudar, ni que sigui una mica, a conscienciar de la importància de cuidar el lloc on vivim, estarem satisfetes! Això sense que hi falti un toc d’humor, perquè petits i grans passin una bona estona al teatre.  

El planeta ja no el podem salvar, però sí que podem intentar reparar-ne una part i parar la degradació per evitar el desastre climàtic que ja ha començat. La idea és: “Treu la superheroïna o superheroi que portes dins, i utilitza els superpoders que tens a l’abast (reciclar, anar en bicicleta, reutilitzar, no consumir plàstics…) per ajudar el planeta a recuperar-se.”

Comparteix...

Deixa un comentari

tres × cinc =