La companyia de teatre amateur Rebrot Teatre de Sant Celoni representarà els propers dies 26 i 27 de gener al Teatre Municipal Ateneu el vodevil anglès Políticament Incorrecte, adaptat per Paco Mir. Probablement el vodevil més original, sorprenent i divertit que mai s’ha estrenat a Londres.

Es tracta d’una comèdia que centra la seva acció a un luxós hotel. Un ministre del Govern, planeja passar la nit amb una diputada de l’oposició; el desastre comença quan descobreixen el cos d’un desconegut atrapat a la finestra de l’habitació. Desesperat, el ministre truca al seu ajudant, el qual arribarà a una crisi d’identitat per culpa de les mentides del ministre. La història es “desmadra” amb l’arribada del marit de la diputada, de la infermera que cuida a la mare de l’ajudant, de la dona del ministre i d’una cambrera sense escrúpols.

L’obra és dirigida per Helena Novell i representada per Xavier Vulart, Carles Àngel, Pilar Martí, Marta Albert, Agustín Rugiero, Quim Motger, Roger Vila, Helena Bargay i Clara Deulofeu. La venda d’entrdades anticipades es pot fer per telèfon trucant al ​680765358, de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h, la venda presencial es podrà fer el dissabte 12 de gener de 17h a 20h a la Plaça de la Vila de Sant Celoni i el dimarts 15 i 22 de gener de 17h a 19h al Casal de la Gent Gran de Sant Celoni.

Comparteix...

Deixa un comentari

6 − sis =