Primer cas positiu de Covid-19 en una escola del Baix Montseny que s’afegeix a la llista de centres educatius amb grups en quarentena per coronavirus. Es tracta de la classe de P4 de L’Avet Roig de Sant Celoni, tal com va informar el centre educatiu a les famílies del curs afectat.

D’acord amb els protocols del Departament d’Ensenyament en la situació d’un o més casos positius d’un grup de convivència estable té la consideració de contacte estret, per tant s’ha de recomanar la quarentena de tot el grup de convivència durant 14 dies després del darrer contacte amb el cas, amb vigilància d’aparició de nous casos.

Davant d’aquesta situació s’ha interromput l’activitat lectiva presencial per aquest grup que en aquest moment està pendent del test PCR a tots els membres del grup de convivència estable que siguin en contacte estret d’un cas diagnosticat i, a poder ser, a la mateixa escola i en un lloc ventilat.

D’acord amb el protocol d’Educació es remarca que una vegada passat el test i donar negatiu “no eximeix de la necessitat de mantenir la quarentena durant els 14 dies que dura el període màxim d’incubació”. El protocol també assenyala que els test no s’han de fer d’immediat amb la finalitat de millorar-ne la fiabilitat.

Comparteix...

Deixa un comentari

20 − 14 =