La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament de Sant Celoni el projecte de reurbanització de la plaça de la Vila de la població, un espai públic que presenta patologies de trencament de les peces que deriven en problemes de seguretat i accessibilitat. El projecte planteja la renovació total de la pavimentació actual, com també la il·luminació i el mobiliari urbà existent.

L’actuació també engloba la plaça d’en Nicola, situada al costat de la plaça de Vila, així com trams dels carrers d’Anselm Clavé i Torras i Bages, que presenten els mateixos problemes en el paviment. Aquest projecte, que preveu una inversió de 773.864 euros, permetrà a l’Ajuntament treure a licitació l’obra i disposar d’un espai públic renovat i segur.

La nova proposta manté l’espai central lliure de la plaça de la Vila per tal de conservar la seva polivalència, i integra amb el mateix paviment la plaça d’en Nicola. La col·locació del nou paviment té en compte els usos de cada zona i es sensible a la història de la plaça.

Comparteix...

Deixa un comentari

5 × un =