El grup de teatre amateur de Sant Celoni Rebrot Teatre presenta el seu nou espectacle ​de teatre musical: “La Nit de Sant Joan”, un musical​ original de Dagoll Dagom​. Un espectacle familiar per a tots els públics​, dels més grans als més menuts!
 
“La Nit de Sant Joan” és un homenatge a la nit més curta i més màgica de l’any. És un divertit, fantasiós i esbojarrat tribut a la revetlla del solstici d’estiu; una nit en la què, al voltant del foc, apareixen els follets, uns personatges màgics que faran viure una experiència única i inoblidable als membres d’una família que celebren la revetlla de maneres molt diferents.  “La Nit de Sant Joan” és, en definitiva, un cant a la festa, al foc, a la fantasia i a la innocència.

 Amb ​l’objectiu de fer arribar el teatre a més espectadors i facilitar la compra d’entrades, la companyia habilita un nou canal de venda d’entrades ​online.  Les entrades es poden adquirir ​des de l’1 d’abril​ a través de la pàgina web www.rebrotteatre.cat​. Les entrades tambés es podran comprar als punts habituals que la companyia habilita:  Dimarts 23 d’abril de 16h a 21h a la Plaça de la Vila de Sant Celoni. I els dies de les representacions a la taquilla del teatre una hora abans de la funció.
 
 L’espectacle és podrà veure al Teatre Ateneu de Sant Celoni els dies 10 de maig a les 9 del vespre, 11 de maig a les 8 del vespre i 12 de maig a les 6 de la tarda.
 
 
 

 

 

Comparteix...

Deixa un comentari

deu − set =