“La llista ofereix un equip preparat per governar que suma la força de l’experiència, la força del present i la il·lusió del futur” ha destacat Eduard Vallhonesta que ha assegurat que tots els membres de la candidatura tenen il·lusió i ambició, “sabem el que necessita la gent de Sant Celoni i la Batllòria, sabem el què cal fer i sabem com fer-ho”.

Vallhonesta ha avançat durant la presentació de la candidatura que “tenim projectes que generaran prosperitat econòmica, seguretat i benestar per la nostra gent”. Ha insistit que cal posar Sant Celoni en marxa i que cal un ajuntament que assumeixi responsabilitats, en aquest sentit, ha dit que calen inversions en educació, sanitat, seguretat i serveis per la gent gran. També ha reclamat al Govern de la Generalitat que “compleixin amb Sant Celoni i facin el que els pertoca” en referència a la creació d’un nou CAP a la Forestal, la recuperació les Urgències pediàtriques, construir una residència per la gent gran i fer el nou edifici de l’escola Pallerola.

L’exalcalde Joan Castaño i ara candidat amb Vallhonesta ha posat en valor la feina dels socialistes “nosaltres som capaços de mirar lluny, de tenir ambició i a l’hora sabem cuidar de la gent, preocupant-nos dels problemes reals”. Ha defensat la política que escolta i que està al costat dels ciutadans.

Castaño considera que en aquests darrers vuit anys s’han perdut oportunitats i ha destacat que el que es necessita ara és “un poble ordenat, net, segur, i que doni oportunitats als nostres fills perquè puguin treballar i viure aquí”. També ha defensat que Sant Celoni té moltes coses per tenir un gran futur, però perquè sigui així cal “un govern capaç a l’Ajuntament, amb empenta, amb projectes, amb un ull mirant al present i l’altre mirant al futur”. I s’ha mostrat convençut que això només és possible amb un govern socialista.

El PSC aquest dissabte a la plaça Rafael Ferrer de Sant Celoni, ha fet l’acte de presentació on s’han donat a conèixer totes les persones que formaran part de la candidatura socialista. Eduard Vallhonesta i Joan Castaño, el tàndem que encapçala la llista, s’han encarregat d’anar presentant un per un cada un dels integrants. En total, 27 persones, entre titulars i suplents, el màxim de noms que es poden posar en una llista electoral a Sant Celoni i la Batllòria. L’acte de presentació ha acabat amb una fotografia de tota la candidatura.

Comparteix...

Deixa un comentari

dotze − 2 =