Aquest dissabte 6 de juliol se celebra la 2a edició de l’Artnative Festival a la Rectoria Vella de Sant Celoni, que enguany arriba carregat d’activitats i noves propostes, amb l’art, la música i la natura com a protagonistes.

Aquest any el festival espera superar les més de 500 persones assistents de l’any passat. L’Artnative Festival és sinònim d’art en totes les seves vessants i d’aquesta manera l’espai s’omplirà de gastronomia, pintura, dansa, teatre i espectacles. Comptarà amb la col·laboració de nous artistes com la Cia Clardelluna, la Noelia i en Fefe com a espectacles per a petits i grans. També amb noves foodtracks com el TxupTxup, Hiroshi, la Mundana i la Pizzeria Nómada. Per posar-hi una mica de dolçor, hi haurà la geladeria Can Natzaret i el Cafetó. L’encarregat de fer-ne el maridatge serà el Bocamoll.

La pendra angular del festival és la música i, més concretament, la música electrònica. Aquest any hi haurà novetats músicals de tots els estils, des del funk, disco i afrobeat fins al chill out més contundent; creant així un ambient agradable i festiu per a tothom.

L’Artnative Festival està organitzat per un petit grup de joves del Baix Montseny.  L’Abel (Sant Celoni) en Joan i en Dani (Sant Esteve de Palautordera), tres joves que es coneixen a partir de la música i que han unit esforços després de diversos projectes individuals amb l’objectiu de crear un esdeveniment alternatiu de referència a la comarca. 

Comparteix...

Deixa un comentari

divuit − 6 =