Vallgorguina és a punt per viure un intents cap de setmana de Festa Major de la Mercè, patrona del municipi, tot i que ja fa uns quantsa dies que al poble hi ha ambient als carrers amb activitats ben diverses, com el pregó a càrrec de la Fetillera d’ahir dijous. Per avui divendres hi destaca una nova edició de la fiora de la Tapa i la Cervesa que serà l’aperitiu d’una nit molt musical amb els concerts de República Rumbera i David Busquests i la banda d’en Joan Manuel Serrat, per acabar amb el DJ Ramon.

Demà dissabte serà el moment perquè les colles dels Senglars i els Guillots es retrobin per competir i donin pas a la botifarrada popular i el correfoc. Tot plegat abans d’anar al teatre per gaudir amb el grup local Grup de Teatre Vallgorguina que representarà El salt al llit, una obra dirigida per David Gázquez.

Senglars i Guillots ben presents en el Pregó de la Festa Major de Vallgorguina.

Per diumenge s’han preparat més activitats com la Copa Barcelona de bicitrial, nova campanya de donació de sang i una cercavila amb els Geganters de Vallgorguina, a més d’altres concerts. “Siguem capaços de trobar en les activitats preparades l’espurna que fa diferent aquesta festa”, diu l’alcalde Joan Mora en la salutació publicada en el programa de la Festa Major 2018.

A banda d’exposicions i àpats populars durant tots aquests dies festius, dissabte de la setmana vinent, 30 de setembre, a Vallgorguina s’acollirà el veredicte del XXXI Premi Literari Mn Narcís Saguer que organitza l’Associació Cultural Vallgorguina (ACV).

Comparteix...

Deixa un comentari

15 + 16 =