L’Hospital de Sant Celoni es manté força estable malgrat l’augment de casos de Covid-19 que hi ha a nivell general. Pel que fa a la situació de fa una setmana las Fundació Hospital de Sant Celoni ha informat avui que les persones ingressades per aquesta malaltia són quatre, una més que en els darrers set dies. Les dades acumulades són de 378 altes, dues més que dimecres passat, i 80 defuncions.

Per altra banda, s’ha comunicat l’actualització del règim de visites per a familiars i acompanyants. La mesura va entrar en vigor el passat 10 de desembre i això suposa que a la primera i segona planta de l’hospital se suspenen temporalment les visites als pacients ingressats. S’autoritzarà l’entrada en casos de finals de vida, pacients amb discapacitat mental i situacions especials.

Urgències

Els familiars i acompanyants romandran fora del recinte hospitalari. S’autoritzarà l’entrada en casos de finals de vida, menors d’edat i situacions especials.
 
Hospital de dia, cirurgia menor, proves invasives i CMA

Un acompanyant per pacient en el moment de l’ingrés, sense accedir a l’Hospital. Posteriorment, s’informarà via telefònica per venir a buscar-lo i s’esperarà fora del recinte hospitalari. En casos de pacients no autònoms, aquests podran ser acompanyats per un familiar/acompanyant. Els responsables del departament indicaran on ha d’esperar mentre dura el procediment.
 
Consultes externes i proves diagnòstiques

S’autoritzarà l’entrada d’un acompanyant/familiar en casos de menors o pacients no autònoms. A la Unitat de Diagnòstic Ràpid es permet l’entrada d’un acompanyant.
 
Centre Sociosanitari Verge del Puig

Es suspenen temporalment les visites als pacients ingressats. S’autoritzarà l’entrada d’un familiar/acompanyant en casos de finals de vida, pacients amb discapacitat mental i situacions especials.

Comparteix...

Deixa un comentari

11 − deu =