Marina Segura Broncano, veïna de Santa Maria de Palautordera, ha estat la nota més alta del Vallès Oriental de la selectivitat d’enguany amb un 9,7, juntament amb una noia de Granollers. Tot i viure a Santa Maria de Palautordera la seva vida escolar l’ha feta a Sant Celoni i ha estat una de les alumnes del grup de 62 que s’han presentat de l’Institut Baix Montseny on ha estudiat el batxillerat. L’alumne palauenca s’ha quedat només a dues dècimes de la millor nota de Catalunya i a tres de la nota màxima.

Marina Segura també ha explicat que una vegada acabat l’examen i veure les correccions que es pengen a internet van quedar una mica decepcionada perquè esperava treure una nota més baixa que no pas l’aconseguida.

La seva intenció és estudiar la carrera de matemàtiques i física a la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquest dimecres 11 de juliol sabrà si podrà matricular-se a la carrera escollida. Tot i que amb la nota que ha tret de 9,7 el més normal és que no tingui cap problema per entrar.

Marina Segura Broncano

Comparteix...

Deixa un comentari

tres + 2 =