Després de l’èxit assolit amb la Tristeza del samurai , l’escriptor palauencs, Víctor del Árbol ha començat amb la promoció de la seva nova novel·la Respirar por la herida (Editorial Alrevés), que ha estat presentada aquest dijous a la Biblioteca l’Escorxador de Sant Celoni, en un acte, emmarcat dintre de la 2a Setmana Literària, al que hi han assistit una trentena de persones, amb Toni Bueno d’entrevistador.

Com ja és habitual en els seus llibres Víctor del Árbol porta els personatges al límit i els provoca una reacció davant d’allò que els és imprevisible. Un llibre que ens parla de la vida  i de tot allò que ens dóna força per seguir endavant quan sembla que tot s’ensorra o com encaixem i suportem que algú ens prengui allò que més ens estimem i que en dóna sentit a la vida com pot ser una dona i una filla, com li passa a l’Eduardo, un dels principals protagonistes de la novel·la, que les perd en un accident de trànsit per culpa d’un altre conductor. I a partir d’aquí ens hem de preguntar si som vengatius i si realment sopm capaços de vengar-nos si en tenim l’ocasió.

Respirar por la herida , no és res més que aquelles cicatrius que ens queden al cos, que les volem oblidar però que sempre tornen en dies de mal temps. Un llibre sens dubte en la línia del seu autor Víctor del Árbol que ja s’ha fet un forat dintre del món literari.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats