El conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig, ha visitat avui la seu de Salicru a Santa Maria de Palautordera. Aquesta visita institucional s’emmarca dins el programa d’activitats que s’estan desenvolupant en el decurs d’aquest any amb motiu del 50 aniversari de Salicru. El conseller ha estat acompanyat dels directors generals d’Indústria i d’Energia, Mines i Seguretat Industrial, Antoni Maria Grau i Pere Palacín respectivament, a més de l’alcalde de Santa Maria de Palautordera, Jordi Xena.

Felip Puig ha estat rebut per l’equip directiu de Salicru, el qual ha explicat els projectes de futur de la companyia, tant a nivell nacional com internacional, on té una forta presència comercial a més de 40 països. L’acte ha finalitzat amb una visita a les instal·lacions de la planta industrial, on el conseller i la comitiva oficial ha pogut conèixer d’aprop la tasca que es desenvolupa a nivell de R+D i els processos de producció dels equips i sistemes tecnològics de Salicru.

Salicru és la primera empresa nacional en electrònica de potència a Espanya i és capdavantera en cadascun dels segments on està present amb uns productes que es comercialitzen als mercats industrial i domèstic, elèctric, informàtic, enllumenat públic, telecomunicacions i, més recentment, al camp de l’eficiència energètica i renovables.

Comparteix...

Deixa un comentari

5 × 2 =