Tenim davant nostre l’oportunitat de fer un nou país i de fer-lo millor. A l’Europa del segle XXl , la voluntat dels ciutadans és l’únic element que ha de comptar per decidir quina política  volem i quines estructures polítiques tenim. Aquest és el futur, i nosaltres podem ser dels primers a fer-lo realitat. Perquè votar és democràcia i és llibertat.

El catalanisme fa molts anys que proposa un tracte just a l’Estat espanyol i aquest sempre ha respost amb un cop de porta o coses pitjors. Podríem continuar minvant com a poble, veient com se’ns nega la nostra llengua, com se’n va el nostre esforç fiscal, com creix l’atur i molts dels nostres viuen sota el llindar de la pobresa. O podem resoldre les coses de una forma pacífica i democràtica: votant. Com es farà el 9N.

Farem el #noupaís que els ciutadans de Catalunya mereixen. Un nou país que neix perquè lliurament ho decideixen els seus ciutadans. Un nou país referent en qualitat democràtica. Per refer l’estat de benestar i portar la millor sanitat i la millor educació o entre els millors d’Europa a tota la seva ciutadania. Un nou país basat en la innovació i l’economia productiva, la dels que amb el seu esforç fan millor el seu entorn cada dia.

Ara podem fer una gran aportació a Europa i al món. Podem dir ben alt que els països neixen i els fan els seus ciutadans amb la seva lliure voluntat, de manera pacífica i democràtica. Per ser més justos. Per viure millor. Pel benestar i el progrés de tothom.

Tots per un nou país ! Votar és democràcia !

Secció local d’ERC de Sant Celoni i la Batllòria

Comparteix...

Deixa un comentari

10 + 6 =