El Baix Montseny en general no ha tingut excessiva sort en el sorteig de la loteria de Nadal que s’ha celebrat aquest matí i que com és sabut la grossa ha anat a parar íntegrament a Madrid amb el número 66513. Tot i així, l’Associació de Pares i Mares d’Alumnes del Cor de Maria de Sant Celoni no està pas descontenta del tot ja que amb el seu número 07213 han repartit 85.000 euros.

El preu de la butlleta era de tres euros però només se’n jugaven 2,40 euros ja que els altres 0,60 euros eren donatiu. El fet d’acabar en 13, com el número de la grossa, per cada butlleta suposa un premi de 26,40 euros.

Fonts de l’Ampa han dit ha laviladigital.com que en els darrers anys ja havia tocat alguna cosa del sorteig de Nadal però, ara per ara, aquesta és la quantitat més elevada que s’ha repartit ja que en les altres ocasions o bé es retornaven els diners o era algun número que toca “a duro per pesseta”, la qual cosa ja demostra el temps que fa. El dipositari de la butlleta és la pròpia Ampa de l’escola i el pagament es farà efectiu a la pròpia escola en els propers dies.

Comparteix...

Deixa un comentari

15 − onze =